Re: Ukončení PP zaměstnancem ze zdravotn
Stačí potvrzení praktického lékaře? Ano,jde o okamžité zrušení bez výpovědní lhůty.
Tady to jasně vidíte, slovo sem, slovo tam, když jeden někoho opraví a usměrní, dočká se většinou ironických poznámek o slovíčkaření a podobně.
Přitom někteří nejen tazatelé ale i odpovídající neznají zákon, nebo jsou líní ho otevřít a pak létají vzduchem pojmy-holinky,hodinky, všechno jedno, hlavně že se píše a případně ještě napadá druhý. Je to někdy opravdu na rozmyšlenou, zda vůbec do diskuze vstupovat. Jsou pochopitelně i ti druzí, jako Vy, kteří kvalifikovaně a ochotně radí a pomáhají, ale ne vždy se vděku dočkají.
Mějte se a nevěšte hlavu. (s tramvají bych počkal, poslední dobou se nějak množí jejich nehody a srážky, byla by to škoda).
,byla by to škoda).
>>
>>ufff, to jste mě potěšili oba dva, že nejen mě to
>>bere
>>nervy, i když při jednookém sledování seirálu VKV
>>jsem
>>myslela, že omdlím, když jsem slyšela jak lékař dává
>>-
>>okamžitou výpověď a klidně zůstává doma !!!
>
>Díky za podporu, já jsem naopak div neomdlela včera,
>když jsem se dověděla od děkana právnické fakulty v
>Plzni, jak to vlastně je s tím okamžitým zrušeným PP a
>jeho neplatností.
tak to mi něco asi uniklo,(třeba mi to přiblížíte), ale napadlo ne- nestudoval on taky v Plzni?
Re: pro Páju
Ano, studoval, a jako u býv. min. spravedlnosti bych očekávala alespoň elementární znalosti, i když vím, že pracovní právo každého neživí - měl říci, že tím, že bývalý děkan a proděkan podali žalobu na neplatnost okam. zrušení PP, jsou v pracovním poměru i nadále, ale že mu morální důvody brání jim platit náhradu, která by jim jinak náležela (tj. bez soudního rozhodnutí). Takže o neplanosti podle toho rozhoduje bývalý zaměstnavatel, co se stalo, dá se odestát apod. Pak advokáti a ostatní vypadají jako pitomci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 9:14
Zaměstnanec podal výpověď z HPP ze zdravotních důvodů proto,že kvůli prac.úrazu nemůže dále vykonávat práci. Jaké Lékařské potvrzení a od koho musí doložit.Stačí zpráva praktického lékaře?