Re: Přečerpaná dovolená-nemoc, zpět 2010
Osobně bych to srovnala v prosincových mzdách - tedy dovolenou mínusem (pokud to program nespočítá, tak to vypočtěte podle aktuálního průměru). Za čtyři dny odvedete ZP.
Už jsem ale měla případ, kdy byla přečerpaná dovolená o jeden den a nechali jsme to do dalšího roku. Sice to asi není úplně košer, ale nenapadá mě, jak a hlavně která kontrola by na to mohla přijít (ani jaká sankce by za toto hrozila).
Re: Přečerpaná dovolená-nemoc, zpět 2010
A kde jste proboha přišla na neomluvenou absenci ???
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 10:41
Prosím o radu, zaměstnankyně od 23.2.2009 marodí, ale v lednu si vybrala 6 dnů dovolené, do práce nastoupí až v únoru 2010 a to možná. Má tedy přečerpáno 4,5 dne dovolené, nemám jí je z čeho srazit a zaměstnavatel chce, že pokud se vrátí příští rok do práce tak jí o ty dny pokrátíme dovolenou v roce 2010, může to někdo napadnout??? Prosím ještě o přesný postup jak vypočítat srážku za přečerpanou dov., program my to nepočítá bohužel, ZP za neplac. volno je mi jasné. Děkuji