Re: Intrastat
Do inntrastatu se vykazuje veškeré zboží . Pokud je to na doklad a né zdarma( ale i zdarma se za určitých podmínek dává do INTRASTATU ) ,tak se vykazuje jaká koliv částka. Pokud vám dělá problém zařadit zboží do celního sazebníku, tak mě napište z jakéh materiálu je , a jestli to je třeba na auto, nebo samostatný a rozložitelný a já vám to zařadím
Jinak se tam vykazují normálně všechny údaje. Cena bez DPH.
hmotnost, způsob dopravy ( byť i poštou, letadlem...) , kdo platí dopravné, cena za zboží ....
Re: Intrastat
Můžu i já požádat o radu? Jsme plátci DPH, povinnost vykazovat Intrastat máme. V listpadu 2009 jsme prodali na Slovensko neplátci DPH ojeté auto, které jsme měli zařazené v majetku. Prosím, kam prodej ojetého "majetkového" auta vykážu do DPH a pod jakým číslem celního sazebníku. Moc děkuji. Spěchá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 12:42
Prosím o radu, nakoupili jsme ze Slovenska žebřík za 960,- Kč. Patří to do Intrastatu? Děkuji za radu