Re: roční zúčtování 2008
Právě že žádný souběh tam nebyl.01,02-úp,03,04-zaměstnání,05,06,07zase úp a pak u nás. Paní mě teď vyvolává,že z FÚ ji poslali upomínku aby odevzdala daňové přiznání fyzických osob.Není to náhodou při podnikání....asi bych jí měla nejdřív zavolat?A že prý to mám vyřešit,je to prý můj bordel.
Mě to připadá, že paní měla povinnost si podat daňové přiznání. Pokud jste jí již dělala roční zúčtování daně za rok 2008 - vystavte jí Potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2008 a vyplňte kolonku, že bylo provedeno roční zúčtování a v jaké částce. Tohle předejte paní a ať si to řeší ona.
Odkud bylo to potvrzení, z toho zaměstnání v dubnu? FÚ běžně po zaměstnancích žádné DP nechce, je to nějaké zvláštní. Možná nenahlásila, že přerušila podnikání, když šla na ÚP. Rozhodně si nenechte namluvit, že je to váš bordel. Řešit něco můžete, až budete vědět, v čem je problém.
Tak takové zaměstnance byste asi chtěli všichni. Paní u nás byla 7měsíců, z toho odpracovala jeden a zbytek promarodila a před chvílí mi volá a diví se, že si měla pozastavit nebo zrušit podnikání...no je mi z toho na nic, já pmám dvě zaměstnání, pracuju 15 hodin denně,doma osmileté dítě a mám v tom bordel.Nechápu, ale moc vám děkuju za účast.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 12:55
Dobrý den,zamnec donesl potvrzení:
úhrn přímů 4.188
úhrn pojistného 1466
základdaně 5654
asi jsem mu neměla dělat rozní zúčtování,co teď s tím?Nikdo jiný tady nebyl a kvůli své nepozornosti mám asi malér.
Poradí někdo? Dík