Re: Do kolikati hodin může přijít kontro
Doufám, že jste se neurazil:)) Mě to fakt zvedlo náladu......
nechápu proč tazateli neodpoví ten, kdo zná odpověď, ale ten kdo kritizuje nějaké "dokolikati" o to přeci vůbec nešlo. A nebo se ozývají potrefené husy???
Nic si z toho (pane z Havířova) nedělejte. Hlupáci jsou i mezi VŠ a o to je to horší, protože jsou študovaný ( a může mě někdo klidně opravit, že to není spisovně).
Ahojky
Odpověď sice neznám,v zákonech jsem nic takového zatím neviděla.Viděla jsem někde na netu vnitřní směrnici nějaké školy vypracovanou právě na provádění kontrol práce neschopných, kde bylo uvedeno,kontroly se provádějí po celý den,ve všední den, v S+ N i ve svátek při dodržování pravidel nočního klidu tedy od 22- 6 hodin.Jaké vnitřní pokyny mají OSSZ při provádění kontrol se těžko někdo dozví. Zkuste si na googlu zadat kontrola nemocných, kontrola léčebného režimu a pod. a pěkně si počtete,třeba tam něco objevíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 21:43
Dodnes nevím dokolikati hodin má povolení přijít nemocenská kontrola,ptal sem se přátel a většina z nich se shodli že do 21:00
Víte to někdo prosím na 100% děkuji moc