Re: paušalizace výdaje na údržbu prac.od
Já bych aplikovala na profese a ne na jednotlivé zaměstnance. Pokud si stanovíte podle odpracovaných hodin nebo další vyjímky, pak si přiděláte více práce a samozřejmě i podrobnější evidenci pro prokazování. Takže já bych zbytečně "neškatulkovala", ale stanovila bych dle profesí. Samozřejmě, že by mohlo být i zohledněno např. neodpracované dny (např. nepřítomnost zaměstnance celý měsíc, pak nemá na paušál na údržbu prac. oděvu za daný měsíc nárok).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
13. 11. 2009 6:31
Prosím, potrvdte mi někdo, zda postupuji správně při výpočtu příspěvku na údržbu prac.oděvu. Spočítám si skutečné náklady za rok.Čistírna, čištění bot apod. Vydělím ho počtem měsíců a zaměstnaců a z toho mi vyjde paušál? Takže každý zaměstnanec dostane stejnou část? Ale u nás se líší druhy stejnokrojů podle objektů.Jak to zohlednit:? Jinak přeci stojí čištění livreje a jinak impregnované speciální bundy.