Re: Hrozí penále??
Děkuji ,za povzbuzení, ale i když nevím, jak se to penále vlastně počítá (našla jsem různé názory), tak to bude určitě víc než 200 Kč , přece jen jsou to už 2 roky!! Ani nevíte, jak to špatně prožívám, mám celý víkend nervy na dranc. To víte, šéf mně asi pěkně zdrbne, je to hrozný pruďas!!
Re: Hrozí penále??
Sankci za přiznané a pozdě zaplacené DPH 4Q/2007 se říká úrok z prodlení (platí od 1.1.2007) a počítá se dle §63 ZSDP. Pokud vám na chybu přijde FÚ při kontrole, kromě uvedené sankce vám přidá jednorázovou sankci=penále dle §37b ZSDP. Jiné názory by být neměly.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 11. 2009 15:21
Dobrý den, mám takový problém? Máme teď kontrolu z FU (DzP,DPH,silniční daň atd rok 2007,2008). Mám ale špatné svědomí z DPH 4Q/07, vím o jednom dokladu, který se zaúčtoval 2x a dph bylo odpočeteno rovněž 2x jednalo se asi 500 Kč). Dodatečné se neudělo. Je určitě zákon schválnosti, že se na to přijde a já mám hrůzu co bude!! Myslíte, že se může i z této "drobnosti" udělat nějaký průser. Penále by asi vzroslo do hrůzných rozměrů že??, Byla jsem tehdy nová holka ze školy a tak jsem to riskla a teď se mi to vrátilo i s úrokama... Co myslíte že bude??