Neomluvené absence - spěchá !!!

• (neregistrovaný)

18. 11. 2009 10:23

Dobrý den. prosím o radu zkušenější. Zaměstnanec má v evidenci neomluvenou absenci (od začátku měsíce) a hned následuje ukončení pracovního procesu. účetní program mi hlásí, že má doplatit zdravotní pojištění. dle následně vyjetých sestav bychom po poj. měli hradit my, že?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 11. 2009 10:26

xy5

Re: neomluvené absence - spěchá !!!
      jedná se asi o ukončení prac. poměru
      za kal. dny neomluvené absence musíte zam-ci srazit celých 13,5% na ZP a následně zdrav. poj. odvést (pokud není z čeho srazit, měl by doplatit hotově do firemní pokladny)

• 18. 11. 2009 10:35

p... (neregistrovaný)

jedná se o ukončení prac.poměru po neomluvené absenci. zaměstnanec nenastoupil po ukončení nemoci do práce - vedla jsem jako neomluvenou absenci. k dnešnímu dni končíme pracovní poměr. v listopadu neodpracoval nic. takže zaplatí a my odvedeme,že? jak zaúčtuji tu náhradu od zaměstnance do poklady?

• 18. 11. 2009 14:17

jina (neregistrovaný)

Promiňte, ale nedělám si iluze, že člověk, který má od začátku měsíce absence, vám přinese do pokladny nějaké peníze...

• 19. 11. 2009 6:59

p. (neregistrovaný)

Donese. sice má absence, ale mám zakázáno vydat mu zápočťák. vím, že by se to mělo hned, když odchází, ale když se nedostavil....?a navíc ho bude potřebovat v nové práci....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).