Re: bezdomovec v nemocnici
A ještě z dalšího soudku, moc zajímavé čtení je výpis ze zdravotní pojišťovny a porovnání s tím, co člověk i jeho zaměstnavatel na ZP odvedl v porovnání s tím kolik stojí zdravotní pojišťovnu nějaké např. náročnější vyšetření nebo hospitalizace obzvlášť při vážnějším onemocnění. Předtstavte si, že by jste nedej bože měla vážné onemocnění, jehož léčba by stála staticíce nebo miliony a vedle vás by v nemocnici ležel člověk, který odvádí několikanásobně vyšší částky na ZP než vy a bylo by mu proti srsti, že vás léčí stejně jako jeho a vy jste odvedla mnohem méně.
a taky nezapomeňte, že bezdomovcem může být kdykoli kdokoli z nás, zamyslete se nad tím.
>>>>>>Mám dotaz z jiného soudku, ležela jsem v nemocnici a
>>>>>>na pokoji se mnou byl bezdomovec, 5 let takto žije
>>>>>>!!!
>>>>>> jak je možné, že má stejné služby i ošetření jako
>>>>>>já,
>>>>>>která plátím měsíčně zdravotní pojištění ?
>>>>>>děkuji za vysvětlení
>>>>>Potěšila mne tahle diskuse, protože opravdu
>>>>>bezdomovcem se může stát každý /kecám - netýká se to
>>>>>našich
>>politiků/
>>a proč bychom nemohli platit léčení takovým lidem,
>>když si za naše peníze můžou pracovníci VZP atd.
>>platit
>>lístky do divadel a občerstvení
>
>já bych pro ně akorát krmil pitbuly a rotwailery
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 11. 2009 17:11
Mám dotaz z jiného soudku, ležela jsem v nemocnici a na pokoji se mnou byl bezdomovec, 5 let takto žije !!!
jak je možné, že má stejné služby i ošetření jako já, která plátím měsíčně zdravotní pojištění ?
děkuji za vysvětlení