Re: 2x DPČ + hlavní PP... lze to?
dohody nemohou být sjednány na stejnou práci, čili pokud každá byla na něco jiného, tak nevidím problém. Ten by mohl nastat při vykazování odpracovaných hodin v PP a souběžně plnění pr.úkolu dle dohod. Aby mu to tak nějak vyšlo, protože 8 PP + DPČ 4 + DPČ 4 = 16 hod. denně, je pracovitý a stíhá.
Re: 2x DPČ + hlavní PP... lze to?
Nejsou sjednány na stejnou práci, to si pan ředitel pohlídal... ale taky se m i to nelíbí, pže stíhá víceméně dva pracovní poměry, co se týče odpracované doby. I když ve skutečnosti to není celých 16h ale vychází to v průměru tak na 10. Ale i tak.
A děkuji za pomoc. Potřebovala jsem hlavně vědět, jestli u jednoho zaměstnavatele mít PP + dvě DPČ lze. Děkuji. Klárka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 11. 2009 9:46
Dobrý den, šéf má pracovní smlouvu na hlavní pracovní poměr. V rámci akce, kterou firma pořádala si uzavřel DPČ na 20h/týdně (1/2 úvazku). To by nebyl problém, ale bylo třeba pracovat víc a tak následně uzavřel druhou DPČ, je to možné? Když obě DPČ už v součtu budou 40h/týdně. Pročítala jsem Zákoník práce, ale odpověď na tohle jsem nikde nenašla :-( Děkuji za radu. Klárka