Re: JSD je daňový doklad
Prohlížím si nějaké odpovědi zpět a narazila jsem pomalu na stejný problém co nyní řeším. Odpověď je ....Vystavíte fakturu na vyvážené zboží bez DPH, na celnici proclíte, daňovým dokladem pro Vás bude JSD. Do přiznání DPH uvedete na řádek 22., v období , kdy jste zboží proclili.
Tak z toho mám již nějakou odpověď , jen nevím, jakým daňovým doklad je JSD, to znamená do DPH nebo jaký??????????Prosím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 11. 2009 9:30
Poprvé vyvážíme zboží, doposud jsme dodávali do EU. Takže bych si ráda ujasnila, jak to udělám. Vyfakturujeme bez DPH, do přiznání k dani uvedu do ř.22. Jaký bych měla použít kurz pro přepočet pro DPH? Máme kurz DPH=kurz účetní.Fakturujeme kurzem prvního pracovní dne, takže ten také použiji pro přepočet do DPH? Máme objednanou dopravu, bude tady ale nějaké clo, asi? Může mi prosím někdo poradit? děkuji