Šikana na pracovišti

• (neregistrovaný)

22. 11. 2009 12:03

Dobrý den , ne odnás není spojení do zaměstnání vzdálenost do zaměstnání je 25 km kde spoj není ale toto syn zdůvodnoval při nástupu. Jde vidět že stím nic nenaděláme rasová nenávist a šikana stále vládne světem a bude vládnout nikde se nedomůžeme pomoci bohužel. ,sami na perzonálním nám řekli že nevidí problém aby byl přeřazen že pokud si dá někdo žádost na přeložení vždy se mu vyhový ale nám se to táhne víc jak 3/4 roku a není možno se domluvit

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 11. 2009 12:32

j (neregistrovaný)

Re: šikana na pracovišti
      Mohu se zeptat co v tomto případě nazývate šikanou? Já také dojíždím do zaměstnání 28 km. To je přeci o svobodné volbě zda budu dojíždět do zaměstnání. To nemá se šikanou nic společného. Co se týká přeřazení, doporučuji nahlédnout do zákoníku práce. Je tam jasně stanoveno, kdy je zaměstnavatel povinnen přeřadit zaměstnance.

• 22. 11. 2009 13:26

IrenaŠ (neregistrovaný)

V tomto případě nejde rozhodně o šikanu. Zkuste se dohodnout, nejlepší je jít cestou rozumné dohody.

• 23. 11. 2009 14:13

St. (neregistrovaný)

Já také nevidím šikanu v tomto. Ještě nedávno jsem dojíždela "sockou" 65 km 2 x denně s 4 přestupy. Pravda trvalo mě to každý den 5 hodin ale nepovažovala jsem to za šikanu. Copak ho někdo nutí? Vše je na dohodě.

• 24. 11. 2009 6:59

SV (neregistrovaný)

Tak tak,někteří naši spoluobčané ani nevím, co musí obyčejný člověk podstouit, aby mohl chodit do práce a dostával za ní mzdu (plat). A to nemluvím o ranním vstávání, stání ve větru dešti na zastávkách a dojíždět oněch 65 km x 2. Čest naší práci!!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).