Re: šikana na pracovišti
Mohu se zeptat co v tomto případě nazývate šikanou? Já také dojíždím do zaměstnání 28 km. To je přeci o svobodné volbě zda budu dojíždět do zaměstnání. To nemá se šikanou nic společného. Co se týká přeřazení, doporučuji nahlédnout do zákoníku práce. Je tam jasně stanoveno, kdy je zaměstnavatel povinnen přeřadit zaměstnance.
Re: šikana na pracovišti
Já také nevidím šikanu v tomto. Ještě nedávno jsem dojíždela "sockou" 65 km 2 x denně s 4 přestupy. Pravda trvalo mě to každý den 5 hodin ale nepovažovala jsem to za šikanu. Copak ho někdo nutí? Vše je na dohodě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
22. 11. 2009 12:03
Dobrý den , ne odnás není spojení do zaměstnání vzdálenost do zaměstnání je 25 km kde spoj není ale toto syn zdůvodnoval při nástupu. Jde vidět že stím nic nenaděláme rasová nenávist a šikana stále vládne světem a bude vládnout nikde se nedomůžeme pomoci bohužel. ,sami na perzonálním nám řekli že nevidí problém aby byl přeřazen že pokud si dá někdo žádost na přeložení vždy se mu vyhový ale nám se to táhne víc jak 3/4 roku a není možno se domluvit