Re: Podepsane prohlaseni u 2 zamestnavat
Nevadí,že máte podepsané 2 současně,pokud vychází, že máte v listopadu pouze zúčtovanou mzdu u jednoho zaměstnavatele. V praxi je ovšem lepší,oznámit zaměstnavateli u kterého nechcete aby vám slevovou položku uplatňoval, že ji uplatňujete u jiného zaměstnavatele.
Re: Podepsane prohlaseni u 2 zamestnavat
měla byste to oznámit tomu 1., že nemáte podepsané daň.prohl. od listopadu u nich, že máte podepsané daň.prohl. jinde
pokud byste chtěla totiž znovu v prosinci uplatnit u toho 1. zam-tele, pak byste změnu nahlásila tomu 2. zam-teli a u toho 1. zam-tele byste si opět (na prosinec) podepsala daň.prohl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
22. 11. 2009 18:32
Dobrý den,
jsem studentka a mám od sprna u jednoho zaměstnavatele podepsanou DPČ a prohlášení k dani. V listopadu jsem u jiného zaměstnavatele podepsala DPP a také prohlášení k dani, jelikož v listopadu budu mít příjmy pouze u nového zaměstnavatele. Od původního zaměstnavatele už žádné příjmy mít nebudu, ale ještě jsem neukončila DPČ. Nevadí, že mám podepsané 2 prohlášení současně? Uplatňuji to jenom u jednoho.
Bylo mi řečeno, že je to měsíčně, tudíž mohu podepsat další. Chci se jen ujistit.