Re: Pracovní poměr na dobu určitou
máte pravdu, nejsem účetní, ale nevidím jediný rozumný důvod, proč plýtvat časem a penězi zaměstnavatele, abych někomu psal, že PP sjednaný na určitou dobu do konkr.termínu končí a že už nemusí chodit do práce. Když nic jiného, tak papír, obálka,známka a máte to hnedle např. 15 Kč.Proč? Já bych jí to jako zaměstnavatel dal k náhradě.
Re: Pracovní poměr na dobu určitou
Ale já souhlasím s Pájou. Proč by on, jako zaměstnavatel si neměl hlídat své peníze ? To snad patří k základním povinnostem zaměstnavatele ne ? A doba určitá je od toho, že je přesně stanovena, není potřeba nikoho upozorňovat na to, co bylo předem jasně sjednáno. Snad jen možná v chráněných dílnách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 11. 2009 13:54
Se zaměstnancem máme sjednaný pracovní poměr na dobu určitou do 1.12.2009. Zaměstnanec je nyní v pracovní neschopnosti. Mám mu dát písemně vědět, že bude jeho PP ukončen?
Děkuji