Re: Plat?
Pokud jste požádala o dovolenou( o tu se žádá, nikoliv oznamuje) a šéf Vám podepsal dovolenku, tak jsme nastoupila s jeho souhlasem na dovolenou, to že se Vás nemohl dovolat snad nemůže mít vliv na osobní hodnocení, nejste povinna si pořizovat mobil, aby se Vám šéf vždy dovolal, ale ... jak se chcete bránit? POměry v některých firmách jsou různé a někde ještě složitější. Navíc máte nárok na sjednanou nebo stanovenou mzdu, ale nikoliv na osobní hodnocení, o tom rozhoduje zaměstnavatel.
Pokud nejste zaměstnána mimo podnik.sféru- píšete o platu, nevím, jak to tedy je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 11. 2009 15:27
Dobrý den, měla bych jeden dotaz. Pracuji jako mzdová účetní, v jednom dni v týdnu jsem potřebovala dovolenou a šéfovi jsem to známila asi týden dopoředu - dokonce mám od něj podepsanou dovolenku. Ten den se mi šéf nemohl dovolat a když jsem přišla druhý den do práce, oznámil mi že nedostanu měsíční ohodnocení což mém případě dělá 5000Kč. Má na to šéf právo - nemám služební mobil a ten svůj jsem bohužel neměla s sebou. Díky moc