Re: skončení prac. poměru bez výpovědi
Ukončenou neschopenku jsem odevzdal. Ani kolegině která pracovala na dohodu (do 15.09.09) nic netušila. A druhá kolegině je jako brigádnice. Já chtěl také ukončit pracovní poměr dohodou k 30.11.09 ,ale byla mě odmítnuta a zaměstnavatel chce abych podepsal výpověď právě k 30.10.09. Nelíbí se mi že mě neupozornil a jednal za zády zaměstnanců. A teď mám podepsat výpověď kterou jsem dostal před měsícem.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
25. 11. 2009 17:39
Od 2.2.09 pracuji jako zaměstnanec. Od 9.10.09 do 15.11.09 jsem byl v pracovní neschopnosti. Dne 16.11.09 jsem řádně nastoupil zpět do zaměstnání a vykonával svou pracovní činnost.
Dne 23.11.09 mi bylo zděleno , že 30.10.09 společnost ukončila svou činnost. O této skutečnosti jsem nebyl nijak informován ,ani výpověď jsem neobdržel. Prosím o radu. Předem děkuji.