Re: pokuty
vím že to je realita, ale není to odpověd a když se někdo ptá tak je slušnost odpovědět tak nevím co tu pohledáváte když neumíte odpovídat a vyjadřovat se pokud nemáte co na práci a jen prudíte tak běžte nakupovat dárky pokud pro někoho máte s takovýmhle přístupem
Jestli děláte mzdy, tak jako umíte česky, tak platí předchozí odpověď. A pokud jste k tomu ještě sprostá, tak ..............
zajisté míň než VY rozhodně nemám tu drzost vstupovat na portál jen proto abych se vyjadřovala jednoduchými větami a bavila se tím celý víkend či snad celý prac. týden , měsíc. když neumíte odpovědět, tak nevím co hned odepisujete a vnucujete své tzv. neodpovědi
jak koukám a čtu, tak naopak drzosti máte více než dost, Váš písemný projev a chyby svědčí o něčem, na takové malé upozornění reagujete neadekvátně, tak co byste si vlastně přála, rozhodovat, kdo sem může a kdo ne? Ono je dobře občas někho klepnout přes prsty, aby si uvědmil alespoň základy slušného chování.
nejedá se mi o účetnictví jedná se mi o mzdy a vše co je s nimi spojeno bylo mi to dáno na stůl aniž by mě někdo poslouchal bylo mi vzápětí řečeno, že to zvládnu ,a tak jsem se chtěla pouze zeptat na pokutu, kterou stanoví cssz zda za to může mzdová účetní či nokoliv děkuji
>>>>>
>>>>>
>>>>Jestli děláte mzdy, tak jako umíte česky, tak platí
>>>>předchozí odpověď. A pokud jste k tomu ještě sprostá,
>>>>tak ..............
>>>
>>>
>>>zajisté míň než VY rozhodně nemám tu drzost vstupovat
>>>na portál jen proto abych se vyjadřovala jednoduchými
>>>větami a bavila se tím celý víkend či snad celý prac.
>>>týden , měsíc. když neumíte odpovědět, tak nevím co
>>>hned odepisujete a vnucujete své tzv. neodpovědi
>>
>>jak koukám a čtu, tak naopak drzosti máte více než
>>dost, Váš písemný projev a chyby svědčí o něčem, na
>>takové malé upozornění reagujete neadekvátně, tak co
>>byste
>>si vlastně přála, rozhodovat, kdo sem může a kdo ne?
>>Ono je dobře občas někho klepnout přes prsty, aby si
>>uvědmil alespoň základy slušného chování.
>
>
>chtěla jsem radu a nechtěla jsem slyšet, že je to
>jakási realita asi jsem si popletla portál
asi jo, když chcete radu a nechcete slyšet ostatní, tak to zkuste jinde.
>
>
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 11. 2009 9:37
dobrý den ráda bch věděla zda jsem odpovědná za pokuty na sociálním či zdravotním. nastoupila jsem do zam. jako účetní a po 14 dnech mi byli na stůl prac. výkazy zam. a dělějte výplaty s tím že mi k tomu bude řečeno více bohužel. ředitelká společnosti odjela na dovolenou aplácala jsem se v tom sama mám obchodní školu ale žádnou praxi v tomto oboru přesto jsem to nějak zvládla ale se zpožděním odelaného přehledu na příslušné úřady. a poté jsem i následně musela přehled opravit přesto tam vzdnikla nějká prodleva a já se vás tážu milý kolegové zda za toto nesu nějakou odpovědnost předem děkuji zuzka