Re: Pohledavka k vymahaní
Těžko říct, co je tady u nás normální........někdy se zdá, že si tu každý dělá, co chce
Podívejte se pořádně do nájemní smlouvy, jak to tamm áte ošetřeno...výpovědní lhůty, pokuty z prodlení atd atd.
Jestli můžu doporučit, tak fofrem zaplaťte dluh a kontaktujte přes vymahačskou firmu věřitele o odpuštění úroků...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
28. 11. 2009 11:10
Byla mi ukončena smlouva na pronájem hospody,když nemam prostory tak už nepodnikám ale zůstala jsem dlužna pronajimateli za 3 měsíce pronájem,do května jsem měla zaplatit dluh.PRONAJIMATEL předal pohledávku k vymáhaní na firmu DEREDES,která vymáhá i úrok z prodlení jejich firmě za dobu kveten-záři. Oznámena jsem byla koncem zaři.Je li to normální postup a jak tedy mam účtovat zaplaceni pohledávky a úroku když podnik je uzavřen v březnu? DĚKUJI