Re: dohoda nemožná - rychlý nástup jinam
myslím, že vaše řešení zákoníku práce neodporuje, ale opravdu záleží na zaměstnavateli, co on na to. Vy můžete mít 2 PP současně (u jednoho nepl. volno a u druhého pracovat), ale on s tím neplaceným volnem souhlasit nemusí.
Re: dohoda nemožná - rychlý nástup jinam
Souhlasil. Myslím si, že je to korektní dohoda. Vím, že mě nemůže nutit odkoupit nebo prodat ten sklad a on zase ví, že výkon zamce ve výpovědní době už není nic moc (pokud se tedy rovnou nehodí marod). Tato dohoda mě umožní pracovat na novém místě a slušně se rozloučit na starém (aspoň doufám).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
28. 11. 2009 19:06
Řeším tento případ: byla mi učiněna lukrativní pracovní nabídka, ale zaměstnavatel mě nechce pustit. Předem píšu (než začne někdo nadávat), že jsem si přečetla několik příspěvků týkajících se tohoto tématu. Takže: dohoda je nemožná, výpovědní doba je dlouhá. Největší problém je v tom, že stávající zamtel podmiňuje můj odchod odkupem skladových zásob, které jsou hůř prodejné a které jsem objednala, ale neprodala. Vím, že není tento problém vhodné řešit absencemi ani PN. Takže to zkouším takto: navrhnu neplacené volno s tím, že zajistím prodej skladu, zaškolím nástupce a chci dohodu o skončení k určitému datu. Co vy na to ?