Re: odstupné při zrušení obchodu
Tak záleží na tom, dokdy tu dobu určitou mají sjednanou. Jestli třeba do poloviny příštího roku a obchod bude končit zanedlouho, tak se to nějak řešit musí. Pokud ji mají do konce tohoto roku, tak je to bez problému - prostě pracovní poměr skončí a je to.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
30. 11. 2009 20:52
Prosím, poradí mi někdo jestli musím dávat odtupné zaměstnancům, když ruším obchod a nechám je tam zaměstnané s normální výpovědní lhůtou, tedy 2 měsíce ( alespon myslím???). Obě zaměstnankyně jsou v důchodu. Jde mi o to, že jim včas dám výpověď s normální výp. lhůtou ( budou stále u mě pracovat a teprve poté obchod zavřu). Moje známá tvrdí, že jim stejně musím ještě dát odtupné, když se obchod ruší. Což je pro mě dost finančně náročnéééé... děkuji moc Janča