Re: proplacená dovolená při MD
(2) Zaměstnanci přísluší náhrada mzdy nebo platu za 4 týdny nevyčerpané dovolené pouze v případě skončení pracovního poměru. Náhrada mzdy nebo
platu za tu část nevyčerpané dovolené, která přesahuje 4 týdny, přísluší zaměstnanci nejen v případě skončení pracovního poměru, ale i v případě, že zaměstnanec nemohl tuto dovolenou vyčerpat do konce příštího kalendářního roku.
Re: proplacená dovolená při MD
mat. dovolená skončí 16.3.2010, pokud o čerpání (ne o proplacení!!!) dovolené (písemně) požádá tak, aby navazovala přesně na mat. dovolenou, bude v nekrácené formě, neboť ona vyčerpá 16,5 dne D z r. 2009 a tím, že se čerpaná dovolená a mat. dovolená počítá jako odprac. doba, bude mít v r. 2010 odpracováno více než 60 PD a vznikne jí nárok na celoroční nárok na dovolenou, tj. 20PD za r. 2010, které vyčerpá ihned po těch 16,5 dnech a pak by si měla také (písemně) zam-tele požádat o čerpání rodič. dovol. - max. do 3 let dítěte
pokud PP trvá, v žádném příp. nesmíte dovolenou proplácet
pokud jí chce přilepšit na Vánoce, tak ať jí dá nějakou odměnu (pozor na vyplnění ELDP)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 12. 2009 20:28
Dobrý den, zaměstnankyně po ukončení nemoci nastoupila dne 2.9.2009 na MD. Z důvodu nemoci nemohla vyčerpat řádnou dovolenou, takže jí zbývá poměrná část 16,5 dne. Majitel firmy se rozhodl, že zaměstnankyni přilepší na vánoce a tak mi dal příkaz, abych jí tu dovolenou v listopadové výplatě proplatila. ale mne se to nezdá. Jelikož mzdy dělám pouze pro pět lidí a zkušenosti nejsou velké, chci se zeptat, můžu opravdu proplatit dovolenou nyní, nebo opravdu je jediná možnost jak za dovolenou získat peníze, že si zaměstnankyně zažádá bezprostředně po skončení MD? A jaký paragraf mám majiteli ukázat, že jinak tuto situaci nemůžu řešit?