DE - obchod s Akcentou

• (neregistrovaný)

7. 12. 2009 6:55

Dobrý den, vedu DE a obchoduji s akcentou může mi někdo poradit jak účtovat převody na podúčet, směny, přijaté a vydané platby.
    Moc děkuji za každou radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 12. 2009 16:09

karlík (neregistrovaný)

Re: DE - obchod s Akcentou
      Já jsem si zřídil podúčet jako další účet, dělám na něj převody a z tohoto účtu pak platím fa

• 8. 12. 2009 10:56

L. (neregistrovaný)

skvělý děkuji, také jsem to takto pojala a jak pak účtujete cizí měnu. platbu přijatou a vydanou dnem uskutečnění platby na podúčtu? a když měníte měnu o kč už neúčtujete pouze o příjmu cízí měny??? děkuji za reakci.

• 8. 12. 2009 14:34

karlík (neregistrovaný)

výměnu peněz řeším jako převod mezi účty, kurzem tak ho účtuje banka, tím končí účtování na czk účtu, na akcentě pak účtuji podle data došlé nebo poskytnuté platby, mám nastavený měsíční kurz

• 9. 12. 2009 11:27

L. (neregistrovaný)

Takže pokud tomu dobře rozumín daníte příjem v měně na podúčet i příjem v kč na cz účet, která tam dorazí již po směně.Vznikne tam určitý rozdíl to je mi jasné jen nevím co s tím. pokud obdržím platbu na podúčet u akcenty v EUR ponechám je tam a za čas směním na czk a nechám zaslat na účet v bance v czk co mi bude vstupovat do přiznání?? Domnívala jsem se že budu danit příjem v EUR nikoli už přijatou platbu na můj očet v czk to bych přeci danila dvakrát jeden příjem i když tam vznikne rozdíl kurzem přijetí platby a směny.Moc děkuji Můžete dám mejla, trochu v tom plavu?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).