Re: Inventarizační zápis
Teď už je to těžké spravovat, protože od toho je inventura, která když se vyskytne nějaký rozdíl, tak je to součástí zápisu a musí být ještě do konce příslušného roku spravený. A toto by se podle mě ještě dotklo nákladů nebo výnosů, což ovlivní výsledek roku 2007. To byste musela upřesnit, v čem ten chybný zápis byl.
Re: Inventarizační zápis
To je divné, takže chyba v programu? Vedete pokladní knihu a saldokonto? To byste přece musela vidět každý měsíc, že tam máte rozdíl. Možná vám někdo poradí, ale já bych doložila to, co na sebe sedí a pokud by chtěli něco víc, vylezla bych s pravdou ven.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
8. 12. 2009 8:00
Dobrý den, mám velký problém - máme kontrolu z Fu na daň z příjmu rok 2007, jsme s.r.o.. Chtějí po mě inventarizační zápis účtů. To by nebyl problém - problém je, že nesedí zaúčtování - př. v přiznání účet 211 je 48000 ale fyzickou inventurou bylo 44000kč i dle dokladů v pokladně - došlo pravděpodobně ke špatnému zaúčtování. Jak toto vyřešit - prosím o pomoc. Děkuji