Re: Porušení pracovní kázně - pájo
já osobně, pokud by nešlo o částku menší jak 100.-Kč, bych to klidně řešil ok.zrušením PP, protože nikdo nemůže po zaměstnavateli spravedlivě požadovat, aby zaměstnával zloděje. Je otázka, zda by soud v případném sporu se mnou souhlasil, či ne. Intenzita porušení povinností(už ne prac.kázně) a san kce zaměstnavatele za toto porušení je otázka indiviuálního posouzení. Pokud je v pr.řádu, pr.smlouvě alespoň nástin, jaké sankce za jaké porušení budou následovat, je to jakoby pomocný dokument, i když není pro soud stejně závazný.
Re: Porušení pracovní kázně - pájo
Ano, přečetla jsem si několik soudních rozhodnutí a je to přesně tak jak popisujete. Takže i já se totiž přikláním k tomuto řešení. Moc děkuji za názory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
8. 12. 2009 13:52
Prosím o názory diskutujících,
jak byste zhodnotili krádež potravin z kuchyně kuchařem - méně závažné, závažné nebo zvlášť hrubým způsobem. Vím, že to není nikde přesně definováno, soud rozhoduje dle případu. Jde mi jen o názory. Děkuji