Re: Převedení na jinou práci
Zjednodušeně: Máte pracovat na takovém pracovišti, na takový úvazek, s takovým rozvržením pracovní doby apod. a vykonávat takový druh práce, jak to všechno máte smluvené v pracovní smlouvě. Záleži tedy na formulaci a šíři smluvených údajů. Píšete, že máte smluveno pracoviště - příjem zboží - vkladač dat. Z toho mně plyne, že máte pracovat na úseku příjmu zboží a vkládat data.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 12. 2009 19:38
Dobrý den,měla bych dotaz.
Pracuji v TESCU,mám smluvený úvazek jako rovnoměrně rozvržená pracovní doba.Dělám v kanceláři od po-pá 40h týdně.Ve smlouvě mám uvedeno úsek-PŘÍJEM ZBOŽÍ-pozice VKLADAČ DAT.
Momentálně řešíme situaci,že se zrušila pozice jedné z nás(byly jsme 2)kolegyńě má smlouvu změněnou na pracovník příjmu zboží(ústně dohodnuto že se její pozice nezmění)kolegyńě vyhrála výběrové řízení na vyšší post ale musí čekat než člověk za kterého má nastoupit odejde).Takže momentálně je nezařazena,dělá práci stejnou jako já s kratší pr.dobou za stejný plat jako já.Bohužel přišla situace kdy už nemohou nechat 2 lidi na jedné pozici (kolegyně zabírá místo příjemce,který chybí)Nyní se rozhoduje kterou z nás nechají na této pozici a já se ptám...mohou mne z mé pozice se smlouvou kterou jsem vám popsala přeřadit na místo příjemce nebo ne?Jedná se o to že kolegyně má velké zdravotní problémy a nemůže vykonávat práci na příjmu ani na pokladně(donesla potvrzení od lékaře)Děkuji za odpověď