Re: příplatky
pokud si nevybere náhr. volno, tak přesčas. přípl. náleží za všechny hod. práce v so+ne a pokud by byl svátek ve všední den, potom by přesčas přípl. náležel za hodiny, které by byly odpracovány ten den nad úvazek, který je sjednaný (např. úvazek 8 hod. a odpracoval by 10 hod., potom by tyto 2 hod. byly s přesčas. přípl.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
10. 12. 2009 17:55
dobrý den,jsem opravdu začátečník,tak se předem omlouvám,že někomu můj dotaz může znít stupidně.můžete mi prosím poradit s příplatky,mám v tom pořád strašný zmatek. uvedu příklad:zaměstnanec má měsíční mzdu 18tisíc, průměr na dovolenou 107,- týdenní prac.doba hodin,příplatky dle ZP
jaká by byla jeho mzda v případě, že je v měsíci 1 pracovní den svátek a odpracuje 10 hodin?
jaká by byla jeho mzda v případě,že je v měsíci 1 den svátek a ten připadne na sobotu a zaměstnanec odpracuje 10 hodin?
jaká by byla jeho mzda v případě,že že v měsíci odpracuje 10 hodin v sobotu?
všem děkuji za trpělivost