Re: Špatný formulář na slevu na sociální
bohužel, musím potvrdit slova paní Renaty
Re: Špatný formulář na slevu na sociální
Nevím,jak kde,ale na OSSZ v Ostravě snad ani neproste,měli jsme sice správný formulář,ale předložili jsme ho po 20.v měsíci (zaplatili v termínu). Slevu nám neuznali,museli jsme ji doplatit a ještě zaplatit penále 5 Kč. (Ať to zachrání státní rozpočet !)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
15. 12. 2009 10:07
Dobrý den, prosím, chci se zeptat na možnou opravu v případě chyby ve formuláři odelsaném na sociálku. Zpracovala jsem mzdy s nárokem na slevu na sociálním a tuto i zaúčtovala, ale vytiskla jsem si špatný formulář Přehledu o výši pojistného a vyplacených dávkách. Bylo to za 8 a 9 měsíc. Úhradu na sociálku jsme provedla v částce po odečtení slevy, ale Přehled, který jsem zaslala na sociálku slevu neobsahoval. Je možné zpětně zaslat správný formulář na sociálku a tím chybu opravit. Moc děkuji za odpověď.