Re: Komu všemu ohlásit pracovní úraz?
a nevím jestli se neptám hloupě, ale proč vše zasílat až po ukončení PN, na internetu jsem našel že koop. bez zbytečného odkladu a na zdravotní pojišťovnu a oblastní inspektorát práce nejpozději do 5.dne následujícího měsíce a ještě jeden dotaz na koop. stačí poslat jenom záznam o úrazu nebo tam poslat i hlášení pojistné události. Děkuji moc
Re: Komu všemu ohlásit pracovní úraz?
Posílám jen záznam o úrazu, platí termíny, které jste si našel, z praxe však mohu potvrdit, že ne vždy termíny dodržím, ale snažím se zasílat okamžitě, kdy dostanu záznam. Na ukončení PÚ nečekám, J. měla na mysli možná - po ukončení PN se většinou zasílá na Kooperativu hlášení a všechny doklady s výpočtem k plnění náhrady za ztrátu na výdělku, ale i na Koop. můžete při dlouhodobé nemoci zasílat měsíčně (myslím výpočty náhrady mzdy)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 12. 2009 14:50
Dobrý den, jsem nováček a chtěl bych se zeptat zkušenějších kam všude poslat záznam o úrazu, něco jsem hledal už i na internetu a nevím jestli je to vše, našel jsem že na Oblastní inspektorát práce, na příslušnou zdravotní pojišťovnu od toho zraněného a na kooperativu, prosím ještě někam? Děkuji moc za odpověď