Re: Náhrada za nemoc - jen 7 dnů?
Pravdu má sociálka:
17. byl pátek - neplacený, 20.,21. (pondělí, úterý) neplacené, dále platit 22.,23.,24.,27.-30.4. (30. je čtvrtek a zároveň poslední den náhrady) - toto dělá tedy 7 pracovních dnů pro náhradu.
Re: Náhrada za nemoc - jen 7 dnů?
Už jsem doma!!! Já osel počítala první 3 kal. dny a ne první 3 pracovní dny!!!!!! Díky za osvětlení. Na OSSZ byli na mě nastěstí hodní, nedávala to ani do zápisu, ani to nïjak neřešila, jen mi to nestihla paní vysvětlit a já na to nemohla přijít. Díky....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
16. 12. 2009 12:46
Byla jsem na kontrole OSSZ, kde si vyžádali k proplácení náhrad za těch prvních 14 kall.dnů i takovou nějakou sestavu, kde jsou uvedeny použité průměry ap. Zam-nec byl nemocný od 17.4.2009 do 31.5.2009. V sestavách jsem měla 3 kal. dny 17.4.-19.4. (neplacené), 11 kal. dnů 20.4.-30.4. (9 pracovních dnů a So a Ne).
Proplacených v náhradách měl 9 pracovních dnů - byloi mi řečeno, že je to špatně, že proplaceno může být nejvýše jen 7 dnů/56hod. při plném úvazku. Tomu nerozumím, proč, když z těch 11 kal.dnů bylo 9 pracovních a So a Ne????