Re: Náležitosti faktury
povinnost ukládá § 13a obchod.zákoníku, za neplnění je pokuta do 50.000.-Kč a příp.zákaz činnosti až na 1 rok, pokud máte více živ.oprávnění, tak stejně bystě měl-a mít jedno číslo živnost.rejstříku, které se uvádělo dříve na dolní hraně KL nebo ŽL a to bylo vždy stejné-jedno- pro jednoho podnikatele.Hlavně musí být uvedeno, který ŽÚ Vás registruje jako příslušný dle ŽZ.
Re: Náležitosti faktury
Vzhledem k tomu, že mám ŽL a koncese od r. 2006 do r. 2009, tak čísla v dolní části jsou různá. Pouze se shoduje ID RZP - což nevím, co je. Co tedy uvést - mám 8 ŽL a 4 koncese a čj. a ev. č., včetně dat vydání jsou různá. Děkuji!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
16. 12. 2009 14:11
Prosím o radu - je povinnost uvádět na fakturách kdo a kdy vydal ŽL, pokud ano, můžete mi prosím poradit, v kterém paragrafu toto najdu. Pokud mám několik ŽL a několik koncesí, které potom na fa uvést - pouze jeden (jednu), které se nejvíce týká. Děkuji mnohokrát!