Potvrzení o studiu na vysoké škole

• (neregistrovaný)

28. 7. 2011 10:56

Dobrý den paní Kučerová, jezdím na Vaše semináře do Svitav a mám na Vás dotaz ohledně potvrzení o studiu dcery naší zaměstnankyně, kdy mi v září 2010 předložila potvzení do 30.6.2011. Kocem června mi donesla Zápis o odevzdání bakalářské práce-odevzdala ji 29.6.11, kde je uvedeno, že obhajoba práce bude 23.8.11 ve 13:00 hod. Jedná se mi o to, zda mohu naší zaměstnankyni dát slevu na dítě ještě za červenec i srpen, když na původním mám potvrzeno do 30.6.11 Je vidět, že státnice dle potvrzení bude dělat a v tom srpnu. Dala bych jí slevu na červenec i srpen, ale pokud to v tom srpnu udělá, tak jak to bude se zářím- jeden měsíc po státní zkoušce by padl ještě i na to září, nejsem si ale jistá. Děkuji Vám za odpověď a těším se na další seminář ve Svitavách a přeji příjemnou dovolenou, jestli ji ještě máte před sebou. Němečková Helena

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 7. 2011 15:21

autorka

Dobrý den, paní Němečková,

studium končí složením poslední státní zkoušky, tj. ve Vašem případě obhajobou bakalářské práce. Sleva náleží za měsíce červenec a srpen. Pokud studentka úspěšně práci obhájí a nebude v září po celý měsíc pracovat nebo nebude přihlášená v evidenci ÚP, má nárok ještě na měsíc září. Jestliže by eventuálně neobhájila a obhajovala např. až v lednu, má stále statut studenta.

Přeji krásný den do Svitav a rovněž příjemnou dovolenou, máte-li ji ještě před sebou.   

Dagmar Kučerová  :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).