Re: Pokladna při podvojném účetnictví
221/261 a pak 211/261
a jsou tam podpisy tak podepíše účetní i dáte nějakou parafu za podnikatele,,vždyť oni by nedělali nic jiného než podepisovaly příjmové a výdajové doklady, jak chcete vést podkladu - máte výpisy z banky a pak v programu účetnictví - škoda zbytečných papírů - až na konci roku vyjedu stav poklady a je hotovo a samozřejme 221/261 se musí rovnat 0
akorát 211 už můžebe jiný
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 12. 2009 9:59
Vážení,nejdříve přeji pěkné vánoce a hlavně zdraví.Prosila bych o radu.Při podvojném účetnictví nevedeme pokladnu,protože ji mohu vytisknout pod účtem 211.Známá ,která dělá pro rozpočtovou organizaci mi řekla,že se musí vést.SRO má jen jednoho majitele a já mu dělám účetnictví.On nemá čas každý den dělat pokladnu ani košilky (předpisy) k fakturám.Je rád,že napíše několik faktur .Já sídlím jinde,takže se vidíme,jak potřebujeme,ale ne každý den.Nevím,kde bych našla ,co musím dělat k fakturám a co k popladním dokladům navíc.Je opravdu nutné,aby majitel,který je sám ,podepisoval vše několikrát?Děkuji za odpověď nebo radu,kde najdu ,co hledám.Mari