Pokladna při podvojném účetnictví

• (neregistrovaný)

24. 12. 2009 9:59

Vážení,nejdříve přeji pěkné vánoce a hlavně zdraví.Prosila bych o radu.Při podvojném účetnictví nevedeme pokladnu,protože ji mohu vytisknout pod účtem 211.Známá ,která dělá pro rozpočtovou organizaci mi řekla,že se musí vést.SRO má jen jednoho majitele a já mu dělám účetnictví.On nemá čas každý den dělat pokladnu ani košilky (předpisy) k fakturám.Je rád,že napíše několik faktur .Já sídlím jinde,takže se vidíme,jak potřebujeme,ale ne každý den.Nevím,kde bych našla ,co musím dělat k fakturám a co k popladním dokladům navíc.Je opravdu nutné,aby majitel,který je sám ,podepisoval vše několikrát?Děkuji za odpověď nebo radu,kde najdu ,co hledám.Mari

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 12. 2009 10:40

hani (neregistrovaný)

Re: Pokladna při podvojném účetnictví
      221/261 a pak 211/261
      a jsou tam podpisy tak podepíše účetní i dáte nějakou parafu za podnikatele,,vždyť oni by nedělali nic jiného než podepisovaly příjmové a výdajové doklady, jak chcete vést podkladu - máte výpisy z banky a pak v programu účetnictví - škoda zbytečných papírů - až na konci roku vyjedu stav poklady a je hotovo a samozřejme 221/261 se musí rovnat 0
      akorát 211 už můžebe jiný

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).