Re: pokladna
nevím, jestli vám to pomůže, když se mi toto stalo a potřebovala jsem vyřadit doklad bez narušení číselné řady, našla jsem nějaký předchozí pokladní doklad, který zaúčtovával víc dokladů, např. poštovné-lístečky z pošty, jeden odejmula, doklad opravila- snížila na správnou částku, a lístek samostatně použila ho na ten chybějící.
Re: pokladna
já to vyřešila tak, že jsem do pokladny vložila lístek s textem, kde bylo napsáno něco v tom smyslu, že omylem bylo vynecháno "číslo" z číselné řady. Finančák to vzal v pohodě. Stalo se mi to náhodou, když jsem účtovala, ihned jsem doklad smazala, ale už jsem neopravila zpět automatickou číselnou řadu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 12. 2009 21:47
Prosím o radu, potřebuji vyřadit několik pokladních dokladů, zaúčtovaných od 1-10/2009, bude vadit, pokud nebude souhlasit číselná řada dokladů jdoucích po sobě? Děkuji