Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 12. 2009 19:07
Pracuji u jednoho podnikatele, má 2 firmy, v každé pracuji na 3 hodiny denně jako účetní. V jedné firmě není práce, tak se chce zbavit zaměstnanců. Mě řekl že se mnou ukončí PP dohodou a v druhé firmě mě zaměstná na 4 hodiny. Takže v jedné firmě přijdu o plat a v druhé by mi ho zvedl o 1/3.
Nato jsem se ozvala že takhle se mi to nelíbí, že přijdu o místo pro nadbytečnost, o plat a nemám nárok na podporu, protože pořád budu mít nějaký příjem - takže chci po něm odstupný, abych měla z čeho žít. Vlastně by mi měl dát výpověď, běžela by dvouměsíční výpovědní doba a pak mi náleží 3 měsíční odstupné. Jsem ochotna přistoupit na ukončení pro nadbytečnost dohodou k 31.12. s odstupným. Šéf si myslí že když mi u druhé firmy zvedne úvazek, že tím se se mnou vyrovnal.
Jak jsem začala bránit práva zaměstnance, tak bylo zle a i náznaky výhružek. Zatím jsem se s nikým moc neradila, ale šéf a jeho rodina na mě koukalají jako že si dost dovoluju, jiní mi radí stát si za svým. Stejně to i v druhé firmě na moc dlouho nevypadá, takže nové práci se stejně nevyhnu.
Tedy pár dotazů:
1)S podporou nyní počítat nemůžu, až třeba za půl roku skončím v druhé firmě tak se bude podpora počítat jen z příjmů z té druhé firmy?
2)A jak je to se zdravotním pojištěním. I když budu dělat na 3 hodiny a plat nebude 8000,- budu muset odvátět zdravotní pojištění z 8000,- , já 4,5 a zaměstnavatel 9 %?
3)Má vůbec cenu se zaměstnavatelem bojovat a trvat na odstupným? Vím že těžko radit, ale jaké jsou vaše zkušenosti?
Děkuji