Zde je odkaz na slibovaný článek: Co všechno potřebujete na byznys přes Premium SMS? Poradíme vám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 7. 2011 12:27
Dobrý den,
chci založit podnikání, při kterém bych používal tvz. premiové sms, tedy sms, které jsou dražší než běžné sms zprávy a část z jejich ceny jde tomu, kdo propaguje jejich zasílání (většinou jsou tyto sms zasílány na tel.čísla typu 906 xxxxx) . Na webu podnikatel.cz jsem bohužel k tomuto tématu nic nenašel, proto bych Vás chtěl poprosit o radu.
Chystám se spustit internetovou stránku za jejíž použití by návštěvník zaplatil formou zaslání premiové sms (např. cena sms 49 Kč, a mně z této částky zůstane cca 20 Kč) - toto technicky zprostředkovává několik firem (např. http://www.agmo.eu). Jde mi o to, jestli k této činnosti mi bude stačit živnostenský list a jestli jsem povinnem mít na mých webových stránkách s tím testem uvedeny i jakési "obchodní podmínky" vypracované právníkem?
Velice děkuji za Vaši odpověď