Re: Silniční daň 2009 - moc prosím
Moc děkuji,
ještě jeden dotaz, v roce 2008 byl přeplatek 388 kč, v dubnu se tedy záloha neplatila, záloha měla být 360 kč.
To musím uvézt do odstavce 34 jako že byla záloha zaplacena? takže do prvního řádku uvedu, že v dubnu 388 kč, v červenci 360, v říjnu 360 a v prosinci 360 ??? Pak mi tedy vyjde přeplatek 28 kč !!!! Je to tak ??? Děkuji
Re: Silniční daň 2009 - moc prosím
přesně tak, já to tak píšu...já tedy platím vždy v dubnu rovnou na celý rok, abych na to nemusela myslet. A letos mám také přeplatek...tak jsem do odstavce 34 uvedla datum 1.1.2009 uvedla tu částku a ještě rukou jsem k tomu dopsala přeplatek z minulého roku. Dávám ten datum 1.1., ale myslím, že zas tak na tom nesejde. Ten duben neuvádím jen z toho důvodu, aby na FÚ nehledali platbu z toho data, aby si prostě nemysleli, že jsem to fyzicky platila...proto tam také ještě dávám ten dovětek, že se jedná o přeplatek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 1. 2010 12:21
Dobrý den,
prosím radu, jsem začátečník a silniční daň podávám poprvé.
Auto registrované 9/2005 - 2nápravy 2,0 tun
roční sazba tedy 2400 kč?? takže snížení o 40%
je to tedy 1440 kč????????????????
Mám to dobře?????? to se vyplní do řádku 24 a 29
moc děkuji !!!!!!!!!!!