Re: Silniční daň za rok 2009
Jaký měsíc a rok konkrétně myslíte? Sleva je celkem na 9 let,
3 roky sleva 48%, další 3 roky sleva 40 % a poslední 3 roky sleva myslím 25%. To najdete v zákoně o dani silniční. Podmínka je datum 1. registrace vozidla vůbec.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
5. 1. 2010 9:01
Dobrý den,
potřebovala bych poradit s vyúčtováním silniční daně (jsem ještě začátečník).
Vyplňovala jsem si to tady v šablonách.
Máme 3 auta.
1, auto je Caddy první registrace 10/2007, kod vozidla jsem napsala 5, nápravy 2, tuny 2,26, roční sazba 3600 a dala jsem snížení sazby daně 6 = je to správně? daňová povinost mě vyšla 1872,-
2, auto je škoda octavia N1 první registrace 12/2004, kod druhu vozidla 5, nápravy 2, tuny 1,82, roční sazba 2400, snížení sazby 6 = ...?, danová povinost 1440,-
3, auto je citroen - os.auto a u toho jsem měla problémi. kod rduhu vozidla 1, ccm 1997, roční sazba 3000, první registrace 4/2003, prodáno 26.1.2009 - nevím zda tady u toho auta bude nějaká sleva a při vyplnění těchto údajů do šablony, mě to nepočítalo, nevíte kde je problém
prosím podívejte se mi na to někdo, ať vím zda je to dobře či ne,díky