Doklad o odborné způsobilosti

• (neregistrovaný)

5. 1. 2010 21:32

Poradil by mi, prosím, někdo, co se rozumí "dokladem prokazujícím odbornou způsobilost" při žádosti o vydání koncese? Potřebuji prokázat 2 roky praxe. Je na to nějaký formulář nebo stačí prostě napsaný papír od zaměstnavatele? Děkuji za pomoc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 1. 2010 21:45

Rada (neregistrovaný)

Re: Doklad o odborné způsobilosti
      Např. Doklad o vzdělání, potvrzení ze zaměstnání o funkci, kterou jste vykonávala. Mělo by to být v žádosti o vydání koncese, jaké přílohy jsou k tomu potřeba.

• 5. 1. 2010 22:14

Martinat (neregistrovaný)

Děkuji za radu, ale úplně přesně mi nepomohla. Vím, že musím doložit vzdělání, to je mi jasné, že to bude maturitní vysvědčení, ale není mi jasné, jak doložím 2 roky praxe. Mám tedy požádat zaměstnavatele, aby mi na čistý papír napsal, že pracuju na té a té pozici? Bude to stačit? Nenašla jsem žádný konkrétní formulář, jak by to mělo vypadat... Děkuji :-)

• 5. 1. 2010 22:23

Rada (neregistrovaný)

ano, to stačí, napsat název organizace, sídlo, přesně dobu a pozici, na které pracujete, razítko a jméno a podpis odpovědné osoby /statutárního orgánu/ nebo vedoucího - to je dostatečně doloženo

• 5. 1. 2010 22:36

ive (neregistrovaný)

jen dodám, že je požné po bývalém zaměstnavateli požádat o pracovní posudek a ten ho musí na základě vaší žádosti vystavit.Samozřejmě tam musí uvést pozici jakou jste vykonávala, uvést vykonávanou pozici také na zápočtovném listě(potvrzení o zaměstnání)

• 6. 1. 2010 6:49

EvaC (neregistrovaný)

Dobrý den,
      také jsem musela při zřizování ŽL na účetnictví dokládat tyto dokumenty - maturitní vysvědčení a pak potvrzení od zaměstnavatele, kde mi personalistka napsala, že jsem ve firmě vykonávala praxi účetní od xx do yy. Není na to žádný formulář.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).