moc děkuji
>>mám vůbec žádat zaměstnavatele o roční vyúčtování
>>dani
>>pokud slevy na poplatníka vždy pokryly vypočtenou daň
>>a tedy odvod byl 0 Kč myslím si že ne.
>>Jak je to ale v případě že mám ještě potvrzení o
>>platbě důchod.připojištění,které bych si mohla
>>uplatnit,je
>>to v mém případě vůbec možné děkuji
>
>pokud nemáte další příjmy, ze kterých by event. šlo
>uplatnich důchod. přip., potom nemá smysl o RZD žádat
>ani nemusíte podávat daň.př., protože Vám stejně již nic
>nevrátí
Re: moc děkuji
dobrý den, já se vmísím také s ročním zúčtování daně..
4.1.2009 mi nastoupila nová kolegyňka, je mi jasné, že já jí roční zúčtování dělat nebudu. ale když mi povykládala co měla v roce 2009, tak mě to zaujalo. Od ledna do června byla v austrálii, pracovala tam na půl úvazku a chodila na nějaký kurz, pak byla půl roku na pracáku. Já myslím, že by si měl podat roční zúčtování daně, už jen vzhledem k tomu, že za 6 měsíců by měla dostat zpět 12 tis. - slevu na dani. Ten příjem v austrálii by byl stejně postup jako když někdo pracuje v Unii? Nevíte náhodou?
Já si to začnu taky hledat, ale napadlo mě, že třeba někdo něco ví.
Děkuji moc za jakoukoliv odpověď
Blanka1
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 1. 2010 12:34
mám vůbec žádat zaměstnavatele o roční vyúčtování dani pokud slevy na poplatníka vždy pokryly vypočtenou daň a tedy odvod byl 0 Kč myslím si že ne.
Jak je to ale v případě že mám ještě potvrzení o platbě důchod.připojištění,které bych si mohla uplatnit,je to v mém případě vůbec možné děkuji