Re: jak mi to zaplatí
Já jsem ale 30.12. zkončil pracovní poměr. Tak mě zajímá jakým průměrem mi to mzdovka proplatí. Děkuji moc
Re: jak mi to zaplatí
Dovolená z roku 2008 propadla pokud se nevybrala do 31.12.2009 (jenom v případě, že by to byla dovolená nad 20 dnů by se mohla proplatit-nepíšete na kolik dnů byl u vás nárok). Píšete, že jste na nemocenské byl do prosince 2009, ale nepíšete do kdy. Pokud by jste v prosinci odpracoval alespoň 21 dnů, náležela by vám za tyto dny 1/12 dovolené.Jestli jste neodpracoval nic a nebo méně, nevznikl vám nárok na žádnou dovolenou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 1. 2010 20:13
Dobrý večer, byl jsem rok na nemocenské od prosince 2008 do prosince 2009, měl jsem ale ještě 3 dny nevybranou dovolenou, můžu žádat o její proplacení? A jakým průměrem mi jí mzdovka proplatí? Poslední průměr mám za 4.čtvr. 2008 platné pro 1.čtvr. 2009 a to jsem měl 68,96 na hodinu, za 7 hodin tedy průměr 482.72 z výpl. sáčku. Tak prosím o radu, nikdo se mnou nekomunikuje. Libor