Re: OT Re: Rozhovor se Šimerkou
také jsem tento rozhovor sledovala a bylo mě z toho smutno, toto je odborník, tato vláda má velkou oblibu, nevím čím si to zasloužila, pro zdravotně postižené snížila v tichosti různé příplatky na polovinu i když ještě v prosinci jsem četla, že příplatky pro zdravotně postižené se nemění. To by mě až tak nevadilo pokud by si finanční úřady ,soudy a ostatní státní instituce nevyplácely na konci roku odměny (nebo 13 platy) v 10 000 Kč, nekupovaly auto a televize. Tomuto mohl Janota zabránit, musel by ovšem chtít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
10. 1. 2010 22:45
Na
http://www.ct24.cz/ekonomika/77390-firmy-maji-na-podani-zadosti-o-vraceni-pojistneho-cas-do-roku-2012/
je rozhovor s ministrem Šimerkou.
Podle mého je zajímavé:
1) opakovaně uvádí, že případný nárok se promlčí až na Silvestra 2012
2) už působí na MPSV jako náměstek 12 let
3) mj. sází na to, že vyměřovací základ byl obsažen v předpisu, který byl platný ale "pouze" nebyl účinný. To mu NSS nesežere. :-))
4) ten redaktor byl zasvěcenější než resortní ministr
Hezký den!