Re: prosím pomoc - mzdovky
Jestliže to byla pouze záloha a hrubá mzda byla stejná a Vy jste jí pouze neodečetla ve výplatách, nechte tuto částku jako zálohu do dalšího měsíce. Ona by s tím měla souhlasit. Jestliže byla hrubá mzda stejná (záloha by neměla ovlivnit hrubou mzdu), nic nemusíte tisknout znovu.
Re: prosím pomoc - mzdovky
no mzda měla být o vyplacenou zálohu větší. já na tu zálohu zapomněla a prostě jsem to do hrubé mzdy nazapočítala. měla to být mimořádná odměna. já si to nikde nepoznamenala a v tom fofru tady jsem na to zapomněla. takže v tomhle případě, když záloha zaplacena v prosinci a výplaty to byli prosincové, tak to asi nepůjde, že bych to započítala do hrubé mzdy až v lednu, že? odvedlo by se to v lednu, jenže neví, jak by na to potom koukala kontrola....časově to patří do prosince :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 1. 2010 13:32
Dobrý den, udělala jsem chybu a nevím jak to napravit. zaměstnanci jsem vyplatila zálohu (přes banku), a o tuto částku měl mít více. jde o to, že všechny odvody jsem již zaplatila (OSSZ, ZP, FÚ, zák. poj.). co s tím teď? vytisknout veškeré přehledy znovu a doplatit odvody? nejde to vyřešit nějak jinak?