Re: Cena HIM nad 40t i popl. bance do za
Uvedu priklad. Kupoval jsem objektiv a penize poslal jako cenne psani. Za poslani chtela posta cca 200,-Kc. Ty take nejdou do ceny porizeni?
Re: Cena HIM nad 40t i popl. bance do za
Nezrušilo, stále je to dopravné, clo, pojištění, manipulační poplatky i poštovné, ale mělo by být uvedeno na faktuře, jinak to žádná kontrola není schopná asi dohledat....ale myslím,že nikdo neúčtuje poplatek za platbu faktury do pořizovací ceny majetku :-)) Ale kdo ví, třeba má někdo jiný názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
11. 1. 2010 23:27
Dobry den, koupil jsem objektiv za vic jak 40 tisic a platbu jsem provedl ze soukromeho uctu, podnikatelsky nemaje. Je cenou porizeni i cena vsech poplatku ktere mi banka nauctovala? Objektiv stal 68tisic, ale pak tam byl poplatek za pisemnou formu 200,- poplatek za platbu do zahr banky 680,- a poplatky zahranicni banky 130,- Mam vsechny poplatky pricist k cene objektivu a zvednout o ne cenu porizeni a tim padem i odpisy, nebo to mam dat do vydaju zahrnovanych jako rezie? Vedu danovou evidenci, FO, nejsem platce dph.