Re: exekuce
Pokud exekutor nenapsal špatný účet, tak ho váš problém zajímat nebude - je to jen mezi vámi a zaměstnavatelem. Zaměstnavatel je odpovědný za škodu, kterou vám způsobil, tj. nejen do výše peněz, které poukázal jinam, ale i do výše úroků, které vám v pozadí dluhu stále nabíhají.
Re: exekuce
jak jsem jiz psal mel jsem exekuci na castku 118 904.Moje dluzna castka byla 42 234 s 0.1 % dennim prodlenim,ktera se pocitala od 1.8.2005 do zaplaceni dluzne castky coz znamena ,ze v prikazu bylo napocitano 42 234 + 42 000 soudni naklady a ex.naklady =84 234 zbyvajici castku si napocitaly do prodleni od 1.8.2005 do 10/2007,od 12/2007 my byly jiz provadene srazky,kde jsem mel jiz 5/2008 uhrazenou zalovatelnou jistinu-pokud jsou jiz provadene srazky ,pak je nizsi prodleni pokud se nemylim,presto,ze exekutorovi nebyly zasilany srazky,nebot byly deponovane na ucte zamestnavatele,presto jsem platebni prikaz prevzal,nemel exek.z ceho vychazet a k dnesnimu dni na me pozaduje castku,kterou eviduje k 4.12.2009 ve vysi 160 000,presto penize ,ktere byly deponovane byly jiz zaslane dne 11.1.2010.Je opravnem takto pozadovat exekutor dalsi srazky i presto,ze nejsou dane soudem ?Ja jsem jiz uhradil celkovou castku ve vysi 126 398 koho mohu pozadat o spravny vypocet a zaroven o zastaveni exekuce a odvolani pravomoci exekutora dekuji za odpoved
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 1. 2010 18:44
dobry den
mam dotaz ,mel jsem exekuci na plate,ktera byla deponovana u zamestnavatele,kdyz byl zamestnavatel vyrozumen exekutorem aby byly penize strzene zaslany exekutorovi ,nebot ma exekuce byla jiz vydobena, mzdova ucetni penize zaslala dne 4.1.2010 kazdou strzenou castku zvlast na ucet,kdyz u pate polozky zjistila,ze penize zasila na spatny jiz neexistujici ucet kde se jedna o 42000,ktere vlastne nebyly pripsany na ucte exekutora.Kdyz jsem navstivil ucetni rekla jen ja se OMLOUVAM,presto tento rozdil musim opet splacet co mohu delat tim my zpusobila velkou skodu a take presto,ze cela exekuce je jiz z meho platu strzena provadi nadale srazky ze mzdy,ktere jsou jiz mimo platebni rozkaz.dekuji za radu