Re: OT: jak vytisknout ELDP, nedari se
Zkuste formstudio xPress zdarma.. tam to de tisknout i bez ramecku a jsou tam i jine uzitecne formulare, nevyhoda verze zdarma je pouze ta ze kazdy tiskopis se musi stahnout z internetu před vyplnenim.. zaskrtne se před tiskem.. par ELDP padne na zkusebnim tisku, nez se zjisti jak spravne vlozit papir a nastavit tiskarnu, ale co nadelame.. jinak na OSSZ možna nevědí jestli jim stačí černobíle nebo musí být originál, ale jestli se nic nezměnilo vše pak posílájí do prahy a tam je s černobílým papírem pošlou.. tak nevim.. vždy to dělám tak, že jeden originál pro sociálku a zbytek kopie na normalni papir..
odkaz na formstudio zde:
http://www.formulare-ke-stazeni.cz/?__utma=1.1619642509.1232354495.1255001380.1263386371.14&__utmb=1&__utmc=1&__utmx=-&__utmz=1.1263386371.14.11.utmccn%3D(organic)%7Cutmcsr%3Dseznam%7Cutmctr%3Dform%2520studio%7Cutmcmd%3Dorganic&__utmv=-&__utmk=140278708
Prosím - zadejte v nástrojích povel - Tisk pouze formulářovích polí - a je to!!! Přeji pevné nervy...
Uz jsem na to prisel, dekuji. Tisk bez ramecku je prkotina, asi jsem slepy ze jsem si toho nevsiml. Nechapu proc mi to nerekli na cssz. Jen mi par polozek ujizdi z okenka ven, ale to uz nespravim. Doufam ze jim to nebude vadit.... Uplne citim jak mi klesa tep :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 1. 2010 13:27
Dobry den, kazdy rok bojuji s tiskem ELDP ale nakonec se vzdy zadarilo. Sice padlo za obet par stromu, ale co nadelam. Letos jsem si musel nainstalovat program abych mohl vyplnit formular, ale kdyz ho chci tisknout tak me tiskne i ramecky a ne jen obsah. O tom ze uplne jinde nez ma nepisu, to je normalni. Ulozil jsem to do pdf souboru a chtel tisknout z nej, ale problem pretrvava. Drivejsi pdf soubory volne ke stazeni na strankach cssz mely i druho stranu, ta byla bez ramecku a tiskl se obsah. Tady to neni. Jak to proboha mam vytisknout? Pul hodiny jsem stravil volanim na cssz, prehazovali si me a nikdo nepomohl. Psaci stroj nemam a i kdyby, neumim s nim delat. Po chvili bych chytl rapl a hazel ho z okna. Uz mam celkem nervy na pochodu. Muzete mi nekdo prosim poradit jak to vytisknout? Bude jim stacit cernobily tisk co vyjede z tiskarny, nebo to musi byt na originalnim formulari? Ani to mi nebyli schopni rict.