Re: Roční zúčtování x daňové přiznání
udělejte opravu ve výplatě za měsíc leden-musíte mu srazit tu daň,kterou jste mu vracela,ale nechte si od zaměstnnace napsat vyjádření,že požádal o roční zúčtování daně a dělalsi i daňové přiznání atd.
No jo, jenze to mi asi nepodepise, protoze on ma sice prohlaseni na str. 4 podepsane, ale jen proto, ze to ucetni prede mnou nechavala automaticky podepsat kazdeho, at RZ chtel nebo nechtel. Ale zkusim se s nim domluvit. A tu daň mam srazit jak - minusem v kolonce vyrovnani dane (kam pisu RZ) nebo normalne jako zalohovou daň? A jak to pak vyuctuju na FÚ?
neznám váš program,takže si to musíte rozhodnout sama,ale udělejte si poznámku o co se jednalo,
zaměstnanec ted ve vyplate bude mít srazenou dan 0 1500 Kč větš´í a odvedete ji na Fu ,tak jak to děláte každý měsíc
jen pozot když pak budete dělet za rok 2010 Vyučtování daně z příjmu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
18. 1. 2010 13:22
Dobrý den, prosím o radu, jak postupovat, když jsem se teď dozvěděla, že zaměstnanec, který má u nás ve firmě podepsané Prohlášení popl. daně z příjmu včetně oddílu III. žádost o provedení RZ, si podával za rok 2008 daňové přiznání. Já mu udělala RZ s tím, že se mu vracela daň zhruba ve výši 1500,-- Kč :-((( Děkuji předem.