Brašna na počítač-notebook

• (neregistrovaný)

18. 1. 2010 15:22

Dobrý den, prosím mám před sebou paragon na částku 7999 kč, je na něm napsáno černá aktovka na PC - kůže.Je k tomu i poučení o ošetřování kožených výrobků - jednatel byl důsledný :-)
    Takže normálně drobný majetek - uplatnit DPH? Co ta cena, co myslíte???

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 1. 2010 16:27

Maxx (neregistrovaný)

Re: brašna na počítač-notebook
      POkud máte v majetku i ten notebook, tak bych se toho nebála.
      (doufám, že ten notebook nebyl levnější než brašna :-)))))

• 18. 1. 2010 21:37

MI (neregistrovaný)

v majetku máme notebooky dva....ještě nemám od předchozí účetní sezam majetku, ale co mi jednatel říkal, tak jeden notebook má ve velkém odepisovaném majetku. Já mám spíš podezření, že se úplně tak moc nejedná o brašnu....:-))))

díky moc

• 18. 1. 2010 23:24

KateřinaK (neregistrovaný)

Budete se divit, i já jsem se divila, ale opravdu to může být kožená brašna na notebook - není přes rameno, jen jako aktovka do ruky a ceny se tak opravdu pohybují :-o))) :-))))
      Sice nemám přehled, ale bratr (finanční poradce) mě právě před pár dny poučil, když tvrdil, že něco podobného si musí koupit, neb to nutně potřebuje.... a když chdí po klientech v obleku, tak k němu nemůže mít obyč brašnu :-o)

• 18. 1. 2010 23:58

MI (neregistrovaný)

ano tak takový přesně je můj klient, :-)))

tak alespoň, že ta cena je možná, ještě jsem se ani nezkoušela dívat na net, ale já, když jsem si kupovala brašnu na notebook, stále mě asi 1300 a ještě jsem nadávala, kolik je to peněz :-)))))
      no holt jsem někde jinde, než klient :-))

díky Vám moc všem

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).