Žádost o vrácení SP při překr max.vym.z

• (neregistrovaný)

18. 1. 2010 20:21

Dobrý den,
    prosím o radu, jak zažádat na sociálce o vrácení sociálky, když pracovník pracoval u více zaměstnavatelů a překročil hranici pro placení pojištění a tudíž má přeplacené pojistné jak sociální tak zdravotní. Na zdravotce jsem našla formulář ale nějak na sociálce nemůžu nic nají. Nevíte jakým způsobem se tedy žádá sosiálka? Moc děkuji za radu a přeji krásný večer.Hanka1

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 1. 2010 20:34

ive (neregistrovaný)

Re: Žádost o vrácení SP při překr max.vy
      ale ano, je to na cssz-tiskopisy-nemocenské poj-potvrzení zaměstnavatele o úhrnu vyměřovacích základů. Musí si zajistit v obou firmách tato potvrzení jak pro ZP tak i OSSZ. sám si zažádat jak na ossz, tak i na ZP.

• 18. 1. 2010 20:41

1Hanka1 (neregistrovaný)

Moc díky, ale asi jsem se špatně vyjádřila. Myslela jsem, jakým zůsobem žádá zaměstnanec, na VZP na to mají formulář ale na sociálce jsem ho nenašla, chtěla jsem mu více méně poradit co a jak

• 18. 1. 2010 20:49

ive (neregistrovaný)

aha, už vím o co se vám jedná.Ano, sociálka tam skutečně namá žádost, ale já to řešila tak, že jsem v podobném znění jak je žádost na ZP napsala i žádost na ossz. Žádný formulář skutečně nemají.A přílohy jsem přiložila-vyřizovala jsem to za našeho jednatele.

• 18. 1. 2010 21:06

1Hanka1 (neregistrovaný)

Děkuji za radu. Vyřeším to tedy taky tak.Mějte se hezky.Hanka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).