Re: Prosím o radu,jak vypočítat????
pokud se jedná o formulář na soc.příplatky nebo přídavky tak do kolonky a1 píšete čistou mzdu a do kolonky b vyplacené nem. za dobu prvních 14kal.dnů nemoci. Nechápu, proč by jste ještě chtěla od čisté mzdy znovu uplatnit slevu na dani +daň.zvýhodnění-to je nesmysl a přivodíte si tím jen problémy mít 2x uplatněné slevy.
Re: Prosím o radu,jak vypočítat????
ano, to jsem přesně myslela.Je to pro sociálku s chtěla jsem se zeptat zda od čisté mzdy odečíst daňový bonus. Moc prosím mám to udělat? Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 1. 2010 9:12
Přeji hezký den, mám nejasnosti jak vypočítat a vypsat výši čtvrtletního příjmu. Jedná se mi o to,zda mám do kolonky a1 napsat příjem=čistá mzda, nebo od tohoto čistého příjmu mám odečíst daňové zvýhodnění? Zaměstnanec je samoživitelka a má 3 děti. Moc Vás prosím o radu, nějak jsem do toho zapadla a nedaří se mi přijít na správný výsledek.