Re: Zrušené životní pojištění
Tento případ jsem měla v době,kdy Č.Poj.zavedla pojistku DYNAMIK.Všem lidem jsem dělala přiznání a poslala je na FÚ.Pojišťovna mně tvrdila,že to je správně.Později ale zjistili,že to potvrzení mělo být jen na to,co se týká příslušného roku. Z převedené částky už odpočet byl uplatněn.J.
Re: Zrušené životní pojištění
Byla jsem na školení paní Dobošové, kde jsme takový případ probírali, a paní Dobošová přímo potvrdila, že RZD (DP) udělat podle potvrzení z pojišťovny, kde se jedny peníze při převodu pojistky mohou objevit dvakrát. Tak jak říkám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
26. 1. 2010 12:55
Dobrý den, prosím o radu. V listopadu jsem chtěla rozšířit pojistku, ale paní mi řekla, že mám smlouvu postavenou tak, že to nejde, tak mi ji zrušila a hned uzvařela novou, peníze mi na ní převedla. Takže jsem peníze nevybrala. Dodaňovat bych tedy nic neměla, ale jde mi o to, že mi teď v lednu přišel papír na odečet z daní a je tam částka přes 8 tisíc korun. Co s tím mám dělat, vždy jsem uplatňovala tak kolem 3 tisíc, tahla částka asi vznikla tím přelitím peněz. Poradí mi někdo? Moc děkuji.